PIKKUTIMANTIT

Pikkutimantit harjoittelevat kahdesti viikossa: toisen jääharjoituksen yhteydessä on myös oheisharjoitus. Pikkutimantteihin voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta luistelun harrastamisesta, kunhan luistelija pystyy etenemään jäällä itsenäisesti eteenpäin ilman luistelutukea tai aikuisen apua. Ryhmä sopii 4-8 vuotiaille luistelijoille, jotka haluavat harrastaa luistelua tavoitteellisemmin ja kehittyä nopeammin. Innokkuus ja rohkeus ovat tärkeintä!

Pikkutimanteista saa hyvät pohjataidot taitoluisteluun, jatkaapa luistelija harrastustaan yksin- tai muodostelmaluistelun parissa. Luistelullisesti tärkein tavoite on perusluistelussa harjaantuminen, mm. oikean luisteluasennon vakiintuminen sekä polven ja nilkan pehmeä käyttö. Vahva perusluistelutaito on pohja myöhemmin harjoiteltaville, yhä haastavammille lajiliikkeille. Pikkutimanteissa luistellaan taitoluistimilla. Lisäksi Pikkutimantit käyttävät yhteneväistä harjoitusasua (lämpölegginsit, punainen helma, luistelupaita, KTK:n luistelu-fleece), joiden hankintaan ohjeistetaan erikseen. 

Pikkutimanteissa harjoittelu on lasten kehitysvaiheen mukaisesti leikinomaista. Luistelutaitojen lisäksi harjoitellaan toimimaan ryhmässä ja ryhmänä yhdessä sovittujen sääntöjen mukaan. Pikkutimanttien harjoituksissa lasta ohjaava palaute on positiivista ja kannustavaa. Oheisharjoituksien päätavoite on kehonhallinnassa harjaantuminen. Monipuolisissa harjoituksissa yhdistyvät leikin keinoin eri liikuntalajit ja venyttely. Oheisharjoituksissa Pikkutimantit pääsevät harjoittelemaan yhdessä seuran kehitysryhmän eli Timanttien kanssa.

Pikkutimanteista voi edetä kehitysryhmä Timantteihin ja edelleen tulokas-sarjassa kilpailevaan Safiirit-joukkueeseen. Pikkutimantit eivät kilpaile, mutta esiintyvät seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.

Harjoitukset:

Pikkutimantit-ryhmä harjoittelee torstaisin Varuboden Areenalla klo 16-17, ja sunnuntaisin ensin Kirkkonummen uimahallin jumppasalissa klo 11.15-12, ja sen jälkeen Varuboden Areenalla klo 12.40-13.30. Pikkutimanttien syyslukukausi alkaa torstaina 1.8.2024, ja kevätlukukausi päättyy kesäkuun puolivälissä.

Hinta:

Luistelu Pikkutimanteissa maksaa 130 € /kk, ja kausimaksu laskutetaan kuukausittain elokuusta toukokuuhun (kesäkuu ja heinäkuu ovat maksuvapaita kuukausia). Kausimaksu sisältää Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellisen luistelukoulupassin. Kausimaksun lisäksi jokaiselta luistelijalta laskutetaan yhden kerran kauden aikana 25€ suuruinen seuran jäsenmaksu.

Kokeilukerta:

Pikkutimantteja voi halutessaan kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilu edellyttää ilmoittautumista alla olevalla lomakkeella. Mikäli harrastusta ei halua jatkaa, tulee siitä ilmoittaa viikon sisällä ensimmäisestä osallistumiskerrasta sähköpostitse: ktk.taitoluistelu@gmail.com

Ilmoittautuminen Pikkutimantteihin

Luistelijan tiedot:

Miksi tarvitsemme HETU:n? 

Seuramme ostaa jokaiselle Pikkutimantille luistelukoulupassin Suomen Taitoluisteluliitolta. Luistelupassi on pakollinen kaikille liiton alaisten seurojen luistelijoille. Näin luistelijat saavat myös vakuutuksen, joka on voimassa luistelutunnin ajan. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman luistelukoulupassia. 

Poistamme HETU:n seuramme tiedostoista heti, kun olemme hankkineet passit! HETU säilyy kuitenkin Suomen Taitoluisteluliiton järjestelmässä passin voimassaoloajan.

Onko luistelija luistellut kuluneen vuoden aikana KTK:ssa?
Kuvauslupa (HUOM! Mikäli luistelijalla ei ole kuvauslupaa, hän ei voi osallistua seuramme näytöksiin.)

Luistelijan huoltajan tiedot:

Tästä pääset lukemaan seuran

-säännöt
-maksusäännöt
-tietosuojaselosteen

Säännöt, maksusäännöt ja tietosuojaseloste