AIKUISTEN HARRASTERYHMÄ

Aikuisten harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille  taitotasosta riippumatta. 

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun alkeita, kuten jäällä etenemistä eteenpäin ja taaksepäin, kääntymistä, sisä- ja ulkokaaren käyttöä, jarruttamista sekä yhdellä jalalla liukumista. Ryhmään voi osallistua, jos pystyy pysymään luistimilla itsenäisesti pystyssä ja etenemään jäällä.  

Lisäksi aikuisten harrasteryhmä sopii mainiosti myös edistyneemmille luistelijoille, sillä perusteiden ohella tunneilla käydään läpi myös hieman haastavampia askeleita, kuten kolmosia ja kantakäännöksiä. Lisäksi harjoitellaan mm. sirklaamista, liukuja, piruetteja ja hyppyjä. 

Valmentaja huomioi tunneilla luistelijoiden tasoerot, ja antaa harjoitteista helpompia ja vaikeampia versioita, jotta jokainen luistelija voi kehittyä omalla tasollaan. 

Tunneille voi osallistua joka kerta tai kertamaksulla silloin tällöin, mutta molemmissa tapauksissa osallistuminen edellyttää ilmoittautumista alla olevalla lomakkeella.

Harjoitukset:

Sunnuntaisin klo 11.40-12.40 Varuboden Areenalla

Syyskausi on 1.9.-15.12.2024 (16 kertaa)

Viimeinen kerta on seuramme joulunäytös 15.12.2024, jota aikuisten harrasteryhmäläiset ovat tervetulleita katsomaan veloituksetta!

Hinta:

260€ / syyskausi (voi maksaa joko yhdessä tai kahdessä erässä)

Lisäksi on mahdollisuus osallistua kertamaksulla, joka on 25€/ kerta. Kertamaksut laskutetaan syyskauden päätyttyä. 

Lisäksi luistelijan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 25€. Maksu kattaa seuran jäsenyyden syys- ja kevätkaudella 2024-2025.

Kokeilukerta:

Aikuisten harrasteryhmää voi halutessaan kokeilla yhden kerran veloituksetta. Kokeilukerrasta tulee sopia etukäteen sähköpostitse: ktk.luistelukoulu@gmail.com

Nopean ilmoittautujan kesäetu:

Ilmoittaudu 17.8.2024 mennessä sekä aikuisten harrasteryhmään että uuteen muodostelmaluistelun harrasteryhmään:

https://ktk.sporttisaitti.com/aikuisluistelu/ilmoittaudu-muodostelmaluistelun-ha/ 

 ja saat aikuisten harrasteryhmän syyskauden kausimaksun hinnasta 50% alennuksen (jolloin aikuisten harrasteryhmän hinnaksi jää 130€)! Alennusta ei myönnetä kertamaksusta.

Muuta:

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva luistelupassi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Ilmoittautuminen aikuisten harrasteryhmään

Osallistun
Ilmoittaudun myös aikuisten muodostelmaluistelun harrasteryhmään
Valokuvauslupa
Säännöt, maksusäännöt ja tietosuojaseloste

Tästä pääset lukemaan seuran

-säännöt
-maksusäännöt
-tietosuojaselosteen