LASTEN LUISTELUKOULUT

Kirkkonummen Taitoluisteluklubissa järjestetään lasten luistelun opetusta kahdessa eri ryhmässä: Luistelukoulussa ja Pikkutimanteissa.

Luistelukoulussa harjoitellaan kerran viikossa. Lasten luistelukouluun voivat tulla kaikki 3 vuotta täyttäneet leikki- ja kouluikäiset lapset taitotasosta riippumatta. Alkuun ei ole välttämätöntä edes pysyä itse pystyssä jäällä: luistelukoulun ohjaajat ovat tarpeen mukaan apuna. Lapset jaetaan pienryhmiin iän ja taitotason mukaan. Pienryhmiä voidaan muokata joustavasti myös kauden aikana, ja siten varmistaa lapsen taitoja vastaavaa opetusta. 

Pikkutimantit-ryhmässä harjoitukset ovat kahdesti viikossa ja toisen jääharjoituksen yhteydessä on aina myös oheisharjoitus. Myös Pikkutimantteihin voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta luistelun harrastamisesta, kunhan luistelija pystyy etenemään jäällä itsenäisesti eteenpäin ilman luistelutukea tai aikuisen apua. Ryhmä sopii 4-8 vuotiaille luistelijoille, jotka haluavat harrastaa luistelua tavoitteellisemmin ja kehittyä nopeammin. Innokkuus ja rohkeus ovat tärkeintä!