TEKNIIKKARYHMÄ EDISTYNEILLE

Edistyneiden tekniikkaryhmä on tarkoitettu vahvan perusluistelutaidon omaaville. Ryhmä sopii esimerkiksi kilpailu-uran päättäneille tai yksilötaitoja kehittävänä lisätreeniä muiden harjoitusten ohessa. Tunnilla harjoitellaan vaikeampia askeleita (käänteitä, vastakäänteitä, twisseleitä) ja näiden yhdistelmiä sekä ryhmän toiveita.

Tunneille voi osallistua kertamaksulla joka kerta tai silloin tällöin, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista alla olevalla lomakkeella.

Harjoitukset:

Joka toinen viikko parittomien viikkojen perjantaina klo 18.00-19.00 Metro Areenalla. Ensimmäinen kerta on 2.8.2024.

Syyskausi 2.8.-20.12.2024 (11 kertaa)

Hinta:

25€ / kerta (maksetaan paikan päällä Mobile Payllä, Edenredillä tai Epassilla)

Lisäksi luistelijan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 25€, joka laskutetaan erikseen. Maksu kattaa seuran jäsenyyden syys- ja kevätkaudella 2024-2025.

Muuta:

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva luistelupassi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Seura pitää itsellään oikeuden muuttaa harjoitusaikaa esim. Metro Areenalla järjestettävien tapahtumien vuoksi. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan osallistujille erikseen.

Ilmoittautuminen edistyneiden tekniikkaryhmään

Luistelutausta