MUODOSTELMALUISTELUN HARRASTERYHMÄ

Oletko aina halunnut päästä kokeilemaan muodostelmaluistelua? Perustamme uuden muodostelmaluistelun harrasteryhmän aikuisikäisille, jossa muodostelmaluistelun voi aloittaa matalalla kynnyksellä!

Ryhmä on tarkoitettu yli 16-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Tunneilla harjoitellaan muodostelmaluistelun peruselementtejä (mm. piiri, mylly, läpimeno, blokki) ja rivissä luistelua sekä ryhmän toiveiden mukaisesti muuta tekniikkaa. Aiempaa kokemusta muodostelmaluistelusta ei vaadita, mutta luistelijoiden tulee pystyä luistelemaan eteen- ja taaksepäin sekä jarruttamaan. Ryhmä voi halutessaan esiintyä myös seuran näytöksissä muodostelmaluisteluohjelmalla.

Harjoitukset:

Joka toinen viikko parillisten viikkojen perjantaina klo 18.00-19.00 Metro Areenalla. Ensimmäinen kerta on 23.8.2024.

Syyskausi 23.8.-27.12.2024 (10 kertaa)

Hinta:

200€ / syyskausi (voi maksaa joko yhdessä tai kahdessä erässä)

Lisäksi luistelijan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 25€. Maksu kattaa seuran jäsenyyden syys- ja kevätkaudella 2024-2025.

Kausimaksun voi maksaa myös Edenredillä tai Epassilla.

Kokeilukerta:

Syksyn ensimmäinen kerta 23.8.2024 on kokeilukerta, jolle voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista vain tulemalla paikan päälle. Kokeilukerta maksaa 25€  (maksetaan paikan päällä Mobile Payllä, Edenredillä tai Epassilla)

17.8.2024 mennessä ilmoittautuneet saavat kokeilukerran veloituksetta!

Nopean ilmoittautujan kesäetu:

Ilmoittaudu 17.8.2024 mennessä sekä muodostelmaluistelun harrasteryhmään että aikuisten harrasteryhmään: https://ktk.sporttisaitti.com/aikuisluistelu/ilmoittaudu-aikuisten-harrasteryhma/

ja saat aikuisten harrasteryhmän syyskauden kausimaksun hinnasta 50% alennuksen (jolloin aikuisten harrasteryhmän hinnaksi jää 130€)!

Muuta:

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva luistelupassi STLL:n kautta. Lisätietoja; https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Seura pitää itsellään oikeuden muuttaa harjoitusaikaa esim. Metro Areenalla järjestettävien tapahtumien vuoksi. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan osallistujille erikseen.

Ilmoittautuminen muodostelmaluistelun harrasteryhmään

Ilmoittaudun myös aikuisten harrasteryhmään