LASTEN LUISTELUKOULUT

Kirkkonummen Taitoluisteluklubin lasten luistelukouluun voivat tulla kaikki 3 vuotta täyttäneet leikki- ja kouluikäiset lapset taitotasosta riippumatta. Luistelukoulun ohjaajat jakavat lapset pienryhmiin iän ja taitotason mukaan. Pienryhmiä voidaan muokata joustavasti myös kauden aikana, ja siten varmistaa lapsen taitoja vastaava opetus.

Luistelukoulussa tutustutaan jäähän leikin kautta. Käytämme tunneilla paljon erilaisia välineitä ja musiikkia, ennen kaikkea pidämme hauskaa yhdessä luistellen! 

Luistelukoulussa lapsi oppii liikkumaan eteen ja taaksepäin, jarruttamaan, kääntymään, pyörimään, liukumaan ja hyppimään. Kauden aikana jokainen saa oman luistelupassin, johon kerätään suoritustarroja luistelukertojen ja taitojen karttumisen mukaan. Passi jää jokaiselle mukavaksi muistoksi luisteluharrastuksesta. 

Luistelukoululaiset esiintyvät seuran joulu- ja kevätnäytöksissä omalla näytösohjelmallaan.

Kirkkonummen Taitoluisteluklubin luistelukoulu sopii kaikille lapsille, olipa tavoitteena saavuttaa hyvä perusluistelutaito omaksi iloksi, tai haaveena jatkossa harrastaa taitoluistelua, jääkiekkoa tai vaikkapa ringetteä. Kaikkia jäälajeja varten on ensin opittava luistelun perusteet! 

Luistelukouluun on helppo tuoda myös eri-ikäiset sisarukset yhtä aikaa!

Harjoitukset:

PRISMA-luistelukoulu torstaisin klo 16.20-17.00 Varuboden Areenalla, syyskausikausi 5.9.-15.12.2024 (16 kertaa)

TAI

Sunnuntaisin klo 11.40-12.20 Varuboden Areenalla, syyskausikausi 1.9.-15.12.2024 (16 kertaa)

Viimeinen luistelukerta molemmilla ryhmillä on seuramme joulunäytös 15.12.2024!

Hinta:

195€ / syyskausi

Lisäksi luistelijan tulee maksaa seuran jäsenmaksu 25€. Maksu kattaa seuran jäsenyyden syys- ja kevätkaudella 2024-2025.

Torstain PRISMA-luistelukoululainen 15€ alennuksen kausimaksusta S-etukortilla, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu 18.8.-30.9.2024 välisenä aikana (eli sekä kesäetualennusta ja S-etukorttialennusta  ei voi hyödyntää samanaikaisesti). 

Kokeilukerta:

Luistelukoulua voi halutessaan kokeilla yhden kerran veloituksetta. Kokeilukerrasta tulee sopia etukäteen sähköpostitse: ktk.luistelukoulu@gmail.com

Nopean ilmoittautujan kesäetu:

Ilmoittaudu 17.8.2024 mennessä ja saat luistelukoulun edullisempaan ennakkoilmoittautujan hintaan 150€!

Ilmoittautuminen lasten luistelukouluun 

Luistelijan tiedot:

Miksi tarvitsemme HETU:n? 

Seuramme ostaa jokaiselle luistelukoululaiselle luistelukoulupassin Suomen Taitoluisteluliitolta. Luistelukoulupassi on pakollinen kaikille liiton alaisten seurojen luistelukoululaisille. Näin luistelijat saavat myös vakuutuksen, joka on voimassa luistelutunnin ajan. Luistelukouluun ei voi tulla ilman luistelukoulupassia. 

Poistamme HETU:n seuramme tiedostoista heti, kun olemme hankkineet passit! HETU säilyy kuitenkin Suomen Taitoluisteluliiton järjestelmässä passin voimassaoloajan.

Onko luistelija luistellut kuluneen vuoden aikana KTK:ssa?
Kuvauslupa (HUOM! Mikäli luistelijalla ei ole kuvauslupaa, hän ei voi osallistua seuramme näytöksiin.)
Ryhmä, johon luistelija ilmoittautuu:

Luistelijan huoltajan tiedot:

Onko s-etukorttia?

Tästä pääset lukemaan seuran

-säännöt
-maksusäännöt
-tietosuojaselosteen

Säännöt, maksusäännöt ja tietosuojaseloste

Mukana luistelukoulussa: